Help - inloggen Behandelplan.com

Inloggen in het behandelplan gaat in een aantal stappen, hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig alsmede een authenticatie code.

1. Gebruikersnaam invoeren

U heeft van behandelplan een gebruikersnaam ontvangen. gebruik deze hier.

Zodra u uw gebruikersnaam heeft ingevoerd en deze wordt door het systeem herkend, dan komt u in de volgende stap.

2a. QR code scannen

Indien het de eerste keer is dat u inlogt, dan ziet u op uw scherm een QR code. Gebruik deze code met de Google Authenticator App om de twee-weg authenticatie te activeren op uw eigen mobiele telefoon.

Installeer de applicatie op uw mobiele telefoon, voeg de gebruiker toe middels de knop 'configuratie starten' waarna de mogelijkheid 'streepjes code scannen' geselecteerd moet worden. Scan de QR code op het scherm.

Indien u al een gebruiker heeft gekoppeld klik dan op de '+' in de applicatie en scan de QR code op het scherm.

2b. Authenticatie code invoeren

Indien u eerder via deze weg bent ingelogd in het behandelplan, dan verschijnt er een dialoog waarbij u de 6 cijferige authenticatie code die de mobiele applicatie elke minuut genereert dient in te voeren.

Zodra u uw authenticatie code heeft ingevoerd en deze wordt door het systeem herkend, dan komt u in de volgende stap.

3. Gebruikersnaam, wachtwoord en evt. referentie invoeren

U heeft van behandelplan een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. gebruik deze hier.

U bent nu ingelogd in het Behandelplan.

Gebruikersnaam & Wachtwoord

Heeft u geen uitnodiging gehad om behandelplan te gebruiken? wachtwoord aanvragen

Authenticatie code

Wat heeft u nodig om in te loggen met de authenticatiecode hulp

Voorwaarden

Via www.behandelplan.com wordt met uw instemming geautomatiseerd informatie verwerkt en gedeeld met daartoe gemachtigde personen ten behoeve van een efficiƫnte schadebehandeling en constante verbetering daarvan. Door gebruik te maken van uw gebruikersnaam, wachtwoord en te verstrekken QRcode stemt u daarmee in. In het dossier bent u gemachtigd op informatie die via onderstaande link en login toegankelijk voor u is. U zelf dient te beoordelen of en wanneer u hierop dient te reageren. Bevat uw dossier onjuiste informatie dan verzoeken wij u ons dit zsm te laten weten opdat wij dit kunnen corrigeren.

Gebruikers van www.behandelplan.com zijn er zelf verantwoordelijk voor dat via deze site beschikbaar gestelde informatie met in achtneming van de toepasselijke privacyregelingen worden behandeld, opgeslagen, verwerkt en bewaard. Bij gebruik van www.behandelplan.com dienen tenminste de navolgende beveiligingsmaatregelen in acht genomen te worden:

  • Een zorgvuldig beheer van de login gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) alsmede code generator
  • Gebruik van een virusscanner die up to date is
  • Geen gebruik gemaakt wordt van onbeveiligde (draadloze) netwerken

Gebruikers dienen in te staan voor alle mogelijke gevolgen wanneer deze beveiligingsvoorschriften niet in achtgenomen worden en kan de onmiddellijke verdere toegang tot het gebruik van www.behandelplan.com zonder verdere waarschuwing worden ontzegd bij redelijke verdenking van schending van deze voorschriften.